Barsebäck Resort Hotell

Pris från: 1400:-

Boka nu


Barsebäck Resort Hotell

Barsebäck Resort, ett hotell för alla

Det finns mycket roligt att göra i Landskrona. Såväl för den som är intresserad av kultur, shopping eller sport. På kommunens hemsida annonseras aktuella events och även stadens sevärdheter. En känd beundrare av Landskrona och den naturliga skönheten i miljön där är den globalt erkända svenska nobelpristagerskan och författarinnan Selma Lagerlöf. Det finns många slags boenden i Landskrona men om du vill bo riktigt bra eller är det minsta intresserad av golf så finns det egentligen bara ett val. Barsebäck Resort Hotell.

Med elva kilometers avstånd från Landskronas centrum finner vi hotellet. Det tar ungefär en kvart att ta sig dit om du åker bil eller tar en taxi. Detta är ett fyrstjärnigt hotell och tillskillnad från många andra boenden i Landskrona så finns det självklart en restaurang på hotellet. Restaurangen har bra mat och en mycket uppskattad panoramautsikt över havet och Öresund. Här får du garanterat fina semesterbilder att ladda upp på Instagram eller Facebook och göra grannarna hemma avundsjuka innan du ens lämnat hotellet!

Omgivningen är lugn, avslappnad och harmonisk. Det går verkligen att koppla av här. Jag nämnde att du skulle välja att bo här om du är det minsta intresserad av golf. Det är för att det finns en golfbana direkt i anslutning till till Hotellet. Och det är inte vilken golfbana som helst. Det är en Golfbana som fått beröm från kända spelare som Jack Nicklaus, Annika Sörenstam, Nick Faldo och Colin Montgomery. En anledning till att hotellet byggdes här var för att Solheim Cup spelades på Barsebäcks Golfbana 2003.

Det går självklart också att bo på hotellet även om man inte är golfintresserad. Många av gästerna är här enbart för de sköna rummen och den vackra miljöns skull. Hotellet har många konferensgäster och en hel del turister som besöker Landskrona för shopping, nöjen eller ren avkoppling.Se Karta


karta