Barsebäck Resort Hus

Pris från: 4000:-

Boka nu


Barsebäck Resort Hus

Perfekt för den som gillar golf

Elva kilometer utanför Landskronas centrum finner du Barsebäck Resort Hus. Husen är ritade av Sten Samuelsson som är arkitekt och planläggningen kring landskapet runt husen är gjord av landskapsarkitekten Per friberg. Husen ligger mitt i det område som utgör Barsebäck Resort. Här finns också Barsebäcks Resort Hotell, ett känt och fyrstjärnigt hotell med en fantastisk vy över Öresund som byggdes i samband med en av de stora golftävlingarna i världen som ägde rum här på Barsebäcks Golfbana 2003.

De här husen är riktigt fina att bo i. De är inredde på ett klassiskt skandinaviskt vis. De består av 28 små hus som var och en är 73 kvadratmeter stora och 12 stora hus som var och en är 110 kvadratmeter stora. De större husen har kompletta kök med matplatser. Vissa har till och med två badrum och dubbla terasser på varje sida av husen.

I husen som är 73 kvadratmeter, de som alltså är något mindre finns det två sovrum som har två bäddar i varje rum. Alltså totalt fyra bäddar. Om du väljer att bo i de större husen på 110 kvadratmeter så kan totalt sex personer få varsin bädd och dela på fyra sovrum.

Boendet är förstås perfekt för den som är golfintresserad, med gott om utrymme i husen och närheten till golfbanan så är det på många sätt det ultimata boendet för den som kommit till Landskrona för att spela golf. Samtidigt kan också andra njuta av boendet. Många av de som kommer till anläggningen är turister och det hålls också en hel del konferenser på området. Restaurangen har som sagt en vacker utsikt i panoramastil och den bjuder på flera spännande och roliga golfrätter.

Det är på många sätt en lugn, fin och harmoniskt plats att bo på som är perfekt för den golfintresserade.Se Karta


karta