Hotel Chaplin

Pris från: 750:-

Boka nu


Hotel Chaplin

Centralt och prisvärt boende i Landskorna

Sedan början av 80-talet har Hotell Chaplin välkomnat gäster till Landskrona. Hotellet är trestjärnigt och ligger centralt i stadskärnan. Det är ett utmärkt alternativ för den som vill bo nära och billigt. Byggnaden är gammal och har en historia som mycket annat i den fina gamla staden.

Hotellet har ingen restaurang så för den som har tänkt bo här gäller det att ordna mat på annat sätt. Det ska dock inte vara någon större svårighet eftersom det finns gott om restauranger och matställen i närheten. Alternativt går det att köpa enklare tilltugg när receptionen är öppen.

Det är ett mysigt hotell med trivsamma rum i godtagbar standard. För den som söker ett prisvärt alternativ och vill uppleva en av Sveriges fina städer i söder så är Hotell Chaplin ett bra val. För den som vill besöka grannstäder som Lund eller Helsingborg så är det ganska lätt att ta sig dit från Landskrona. Det är inte heller särskilt långt till Malmö och det går relativt snabbt ta sig ut till Köpenhamn.

För den som vill stanna i Landskrona finns det mycket roligt och spännande att göra här. Det finns många fina fiskeställen och på sommaren finns det flera trevliga utebad. Det går också att göra ett besök till ön Ven. Området är också något av ett paradis för golfälskare. I Landskrona med omnejd finns det över 26 golfbanor på en radie av 5 mil!Se Karta


karta