Rosenhälls B&B

Pris från: 700:-

Boka nu


Rosenhälls B&B

Landskronas mysigaste boende?

Det finns många skäl att ta sig till Landskrona om du aldrig varit där. Landskrona är en vacker liten stad med ungefär 40 000 invånare. Från Landskrona finns det goda förbindelser till grannstäder och även till resten av världen via flygplatsen i Köpenhamn. Det går förstås också att relativt enkelt ta sig hit med husvagn, bil eller tåg.

Strax utanför Landskrona ligger en gammal herrgård från 1600-talet. Det är en herrgård som funnits i samma familj i fyra generationer. Herrgården ligger i ett vackert skånskt landskap och ifrån området har man en fin utsikt över Öresund. När det är klart ute och vackert väder går det ibland att se ända till Danmark.

Det finns en hästklinik på gården. Där bedrivs veterinärmottagning för tävlingshästar. För dessa finns också rehab och uppställning på kliniken. Gårdens andra verksamhet är Rosenhälls B&B, ett vackert boende med fina och trevliga rum. Perfekt för den som vill bo i ett lantligt, naturligt, gammaldags och lugnt område under sin vistelse i Landskrona.

Det är ett litet B&B med endast tre dubbelrum och ett enkelrum som dock går att utöka med en extra säng. Sängarna är sköna och passar den övriga stilen i rummen och på gården.

Det finns också ett stort sällskapsrum som är perfekt för att koppla av tillsammans med familj efter en dag av sevärdheter, nöjen eller shopping. Atmosfären är njutbar och en upplevelse i sig.

Rosenhälls B&B serverar varje morgon frukost för sina gäster med välbryggt kaffe eller te. Under sommaren kan den som vill ta med sig frukosten ut i trädgården och sitta där bland parkblommornas istället för inomhus.

På kvällen kan den som gillar att ta promenader gå en fin runda med vacker utsikt över sundet.Se Karta


karta