Landskrona - Konferenshotell

För den som letar efter konferenshotell i Landskrona finns det flera alternativ men ett av de mest populära är Barsebäcks Resort.

Barsebäck resort erbjuder totalt över 220 bäddar i både hus och i hotell. Det går alltså att välja hur man vill att konferensdeltagarna ska bo och göra det utifrån konferensens syfte och målsättningar. Här finns goda möjligheter till valfrihet också i fråga om aktivitet och tid för arbete eftersom konferenshotellet dels ligger nära en känd golfbana men också har närhet till natur och miljö. Till Landskronas centrum är det dessutom bara mindre än en kvart med taxi eller bil vilket gör att det är lätt att ta sig både hit och härifrån vidare om konferensdeltagarna ska ägna en del av sin tid på egen hand eller ge sig ut för att lära känna staden.

Det finns förstås bra och moderna möteslokaler som är väl inredda för sina syften och där man kan ha olika typer av aktiviteter i form av föreläsare, workshops eller olika former av teambuilding.

Det går också att kontakta hotellet för att skräddarsy ett unikt koncept som passar just de syften som företaget har med konferensen.

De anställda går att placera antingen i enkelrum eller gemensamt två och två i dubbelrum. I vissa fall vill man ju ge de anställda möjlighet till avskildhet och privat tid för sig själva medan andra anställda kanske tycker det är mer spännande att bo med och närmare lära känna en arbetskamrat.

Det finns också andra goda alternativ på konferenshotell i Landskrona men det som kanske ändå gör att många väljer Barsebäck resort är för dess högklassiga servering och restaurang där man kan avnjuta god mat med en fantastisk panoramautsikt över Öresund.