Bad

Landskrona erbjuder möjligheter till bad både på anläggningar och på stränder. Några av dem mest populära anläggningarna är Karslundsbadet och Citadellbadet. På Karslundsbadet finns det en fin relaxavdelning. Den har dock en åldersgräns på 18 år men resten av badet är förstås tillgängligt för hela familjen. Sedan första mars så är relaxavdelningen avskild från resten av badet så det går att bara köpa tillgång till den avdelningen för den som bara är ute efter de möjligheter som relaxen erbjuder.

Det är dock samma tider på relaxavdelningen som resten av badet. Här finns också möjlighet att besöka olika företag som erbjuder massage eller spa-behandlingar.

Ett annat populärt bad är Läktarbadet. Läktarbadet har varma och snabba bassänger. Här har flera OS och SM-uttagningar skett på grund av att femtio meter bassängen är just erkänt snabb att simma i. Det finns också ett fint hopptorn där det går att hoppa från tre, fem, sju eller tio meters höjd. Det är Landskrona simsällskap som bedriver verksamheten här.

Det finns också flera fina strandbad i området. De bästa av dessa ska finnas i Borstahusen, i Lill-Olas och i Ålabodarna som ligger väster om Gumslöv. På den vackra ön Ven som ligger mellan Danmark och Skåne och som är relativt lätt att ta sig till från Landskrona finns det också flera fina badstränder som tillexempel Kyrkbacken och Norreborg.