Fiske vid Citadellet

Vid Citadellet i Landskrona så samlas alltfler fiskeintresserade. Rekord har slagits i antalet sålda fiskekort flera år i rad. Det är en ideell förening som består av ett antal pensionärer som håller i det hela. De ser också till att försöka stoppa det tjuvfiske som tyvärr också är populärt på denna plats. Området är nämligen öppet dygnet runt och det system som finns bygger mycket på att de som tar sig till området är ärliga och öppet bär på sina fiskekort.

Det är inte heller dyrt att skaffa ett fiskekort, det som krävs dock är att du följer de regler som gäller vad gäller mängd fisk du får dra upp och så vidare. Om någon inte följer reglerna så förstör denna självklart för alla andra och risken kan ju bli att fiskebeståndet på den populära platsen blir hotat. För den som inte är intresserad av fiske så finns det massor av annat som är roligt som går att hitta på här i Landskrona.

Det är en perfekt plats för avkopplande, harmoniska och vackra promenader tack vare den fantastiska utsikten över Öresund nere vid hamnen. Men här finns också gott om sevärdheter, aktiviteter för hela familjen och nöjen. För den som gillar golf finns det massor med golfbanor i området. För den som vill besöka grannstäderna så går det att ta sig vidare till Lund eller Helsingborg enkelt och snabbt. Det är ju också nära till Köpenhamn för den som vill besöka Danmark men tillbringa större delen av sin vistelse här hemma i Sverige.